باسلام لطفا منابع را معرفی کنید تا بتوانم دخترم را که اکنون سه ساله است را تربیت دینی بکنم ورهرو راه اهل بیت باشد . متشکرم

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
براي مطالعه در مورد تربيت فرزند نيز مي توانيد به کتاب هاي زير مراجعه کنيد:
1ـ والدين و مربيان مسئول؛ فرهاديان، رضا؛ قم: مركز انتشارات دفتر تبليغات اسلامي (بوستان كتاب)، 1377.
2ـ كودك در مكتب اهل بيت ، نوشته مرحوم محمد تقي فلسفي .
3ـ تربيت كودك در جهان امروز؛ بهشتي، احمد، قم: مركز انتشارات دفتر تبليغات اسلامي، 1377.
4ـ حقوق فرزندان در مكتب اهل بيت(ع)؛ طبسي، محمد جواد، با مقدمه آيت الله معرفت، قم: مركز انتشارات دفتر تبليغات اسلامي، 1376.
5ـ راهنماي پدران و مادران و شيوه هاي برخورد با كودكان، سادات، محمد علي، تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامي، 1372.
6_ريحانة بهشتي يا فرزند صالح.
موفق و سربلند باشيد.