پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
درخواب ديدن عواملي نقش دارد، مانند خصوصيات روحي و اخلاقي بيننده خواب، محيط زندگي، عوامل تأثيرگذار در روحية شخص و...
بسياري از مسايلي که انسان‌ها در خواب مي‌بينند، افکار و تخيلاتي است که در طي روز به آن اشتغال داشته اند يا در فکر آن ها بوده اند. در اين صورت اين گونه از رويا ها بازگشتي از اعمال و رفتار هاي روزانه هستند که در طي خواب از فشار سانسور کاسته مي شود . فرصتي فراهم مي شود تا آن چه در ناهشيار وجود دارد, برون ريزي کند، سپس در قالب خواب ديده ها رخ دهند.البته ممکن است هر آن چه روزها با آن به سر مي‌بريم ، به شکل‌هاي ديگر در خواب بازسازي شوند. مسايل مورد اشاره - خواب هاي پريشان جنسي و...- نيز در اين قالب مي گنجند. در اين صورت اين گونه از رويا ها حاصل عملکرد ذهن انسان است.