من دختری 20 ساله هستم و می خواهم ازدواج کنم ولی می ترسم چون نمی تونستم شهوتم را کنترل کنم و با دیدن عکس ها و فیلم های بد و مستهجن خودم را ارضا می کردم بیشتر اوقات هم 5 یا 6 بار در روز خودم را ارضا می کردم اما حدود 3 ماه است که دیگه هیچ گناهی نکردم و فیلم ندیدم حالا می خوام بدونم اگر ازدواج کنم مشکلی برام پیش نمیاد و می تونم بچه دار شم تو رو خدا کمکم کنید دارم از دست می رم . متشکرم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خود ارضايي حرام و گناه کبيره است . همين طور نگاه به عکس و فيلم مستهجن حرام است. از کار هايي که کرده ايد توبه کنيد .ديگر هرگز تکرار نکنيد. اگر واقعا توبه کنيد و از خدا بخواهيد که ببخشد، خداي مهربان مي بخشد . ازدواج فوايد بسيار دارد . حتما اقدام به ازدواج کنيد . ان شاء الله هيچ مشکلي پيش نخواهد آمد و بچه دار هم مي شويد. نگران نباشيد.