من دختری هستم 20 ساله که نمی تونستم تا 3 ماه پیش شهوتم را کنترل کنم و با دیدن فیلم های مستهجن خودم را ارضا می کردم . کار به جایی کشیده بود که توی یه روز 5 یا 6 بار خودم را ارضا می کردم اما الان حدود 3 ماه که توبه کردم و دیگه سراغ هیچی نرفتم می خوام بدونم ایا برای من از لحاظ جنسی و جسمی مشکلی پیش میاد من می تونم ازدواج کنم و بچه دار شم . متشکرم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
بسيار خوشحال هستيم از اينکه با اراده خودتان براين مشکل فايق آمده ايد. در خصوص مشکلات جنسي و جسمي ناراحت و نگران نباشيد. در صورت ترک اين رفتار نابهنجار بزودي جبران خواهند شد و شما شرايطي کاملاً عادي خواهيد داشت. نکته مهم در اين بين آن است که بتوانيد وضعيت کنوني خودتان را حفظ کنيد. از بين رفتن اثرات عادت زشت خود ارضايي ، بستگي به مدتي که شخص به آن گرفتار بوده ، تعداد دفعات انجام آن و قدرت بدني دارد . اما خوشبختانه بايدبگوييم بيشتر اثرات سوء آن با ترک اين عمل از بين خواهد رفت و تنها در موارد بسيار نادر است که برخي اثرات بر جاي خواهد ماند. پس جاي نگراني نيست .پس از ترک آن مي توانيد زندگي زناشويي خوبي نيز داشته باشيد .
والسلام خدانگهدارتان!