چرا هنگام پايان نماز و تشهد دست ها رو بر پاهايمان مي زنيم و الله الكبر مي گوييم ؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
مستحب است نماز گزار بعد از سلام نماز ، سه مرتبه تکبير بگويد . هنگام گفتن تکبيرها دست ها را تا بنا گوش مانند تکبير اول نماز بالا ببرد . زدن دست ها بر پا دليل شرعي ندارد. (1)
پي نوشت :
1 . عروه الوثقي، ج 2 ،ص 616 ،م 18 و آيت الله مکارم شيرازي ، مفاتيح نوين ، ص 972 .