سلام .... خواهش می کنم کمکم کنید . بابا اگه نمی تونید و یا به انحای مختلف وقت نمی کنید و یا حجم کاراتون زیاده قول کمک ندید. من خیلی گرفتارم و همسرم دیر بجنبم رف

سلام .... خواهش می کنم کمکم کنید . بابا اگه نمی تونید و یا به انحای مختلف وقت نمی کنید و یا حجم کاراتون زیاده قول کمک ندید. من خیلی گرفتارم و همسرم دیر بجنبم رفته و زندگیم از هم .... خدایی نکرده.... کمکم کنید.اول بگید می تونید و وقت دارید و یه سایت خصوصی بگید منم حرفای خصوصیمو بگم.... واقعا واسه این مملکت متاسفم که یهئ مرجعی نداره که زوجین در کمال ارامش برن و مشکلشونو بگن و کسی هم دست درازی به زن ادم نکنه.... خودتون می دونید منظورم جیه... منتظر جوابم.... التماس دعا به امید ظهور امام عصر روحی فداه

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز بسيار خوب است كه تمام جوانب احتياط را رعايت مي كنيد . نسبت به اين مسأله كه ممكن است برخي روان شناسان و روان درمانگران نيز از تقواي لازم برخوردار نباشند. اما در هر صورت بسياري از روانشناسان نسبت به مسايل حرفه اي خود متعهد هستند . نبايد ماية نگراني شما باشد. اغلب تجارب منفي افراد ناشي از اعتمادهاي نابه جاي ابتدايي است. مثلاً به افرادي كه داراي هيچ گونه تحصيلاتي نيستند ، مراجعه مي كنند و بيش تر آسيب ها از همين ناحيه صورت مي گيرد. اگر مشكل خانوادگي شما چنان حاد است كه مراجعه به اين يا آن سايت مشكل شما را برطرف نمي سازد. به يك خانواده درمانگر با تجربه نياز داريد. اين يك انتظار نادرست است كه دچار بحران باشيم، آن هم به مدت طولاني و حالا چند توصيه يا نصيحت ساده بتواند مؤثر واقع شود. اما ممكن است بگوييد پس اين همه زحمت براي چيست؟ در اين مقام در صدد اراية راهنمايي هستيم . افراد را به طور مناسب به افراد متخصص راهنمايي مي كنيم . البته تعداد قابل توجهي از افراد هم داراي يك مسأله كوچك هستند و نه در حد يك بحران. هر اندازه شدت و گستره يك آسيب بيش تر باشد، نياز به مراجعه ضروري تر خواهد بود. همان گونه كه نمي توان با ارسال صدها نامه مكانيك يا آْشپز شد، درمان هم نمي تواند بدون حضور درمانگر صورت پذيرد؛ افراد مبتلا به مشكل گاهي نمي توانند براي خودشان كاري كنند و مشكل خودشان را برطرف نمايند. مثال ساده اي در اين زمينه ترك سيگار است. فقط كافي است كه افراد اراده كنند كه نكشند؛ اما مي بينيم كه ترك اين رفتار بدون مراجعه براي ترك بسيار پيچيده است. در موارد خانوادگي مسايل از اين نيز فراتر هستند. با وجود اين خواهشمنديم براي يك گفتگوي تلفني و ارايه جزييات بيش تر با سرويس رايگان همين مركز با شمارة 096400 تماس حاصل فرماييد. در اين جا ديگر مطمئن باشيد كه جاي هيچ گونه سوء استفاده اي نخواهد بود . با وجود درج نشدن شماره تان كسي هم شما را نخواهد شناخت.