پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

«مركز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی» وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با برپایی سه ایستگاه در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور روحانیون مجرب به سوالات و شبهات دینی شركت‌كنندگان در نمایشگاه كتاب پاسخ می‌دهند. مركز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی در شهر قم مستقر است و علاقه‌مندان برای ارتباط با این مركز علاوه بر حضور در ایستگاه‌های پاسخگویی در نمایشگاه می‌توانند با شماره 096400 تماس برقرار كرده و یا به نشانی اینترنتی این مركز به آدرس www.pasokhgoo.ir مراجعه كنند.