با توجه به رشد ويروس کرونا قيمت ماسک بالا رفته و دکتر داروخانه‌ی مادرم نيز قيمت ماسک‌ها را تا حدي بالابرده و مادر من فقط فروشنده هست

ببخشيد مادر من در يک داروخانه کار می‌کند و در کارش از هيچي کم نمی‌گذارد يعني در ساعت کاريش واقعاً کار می‌کند و حلال و حرام برايش مهمه الآن با توجه به رشد ويروس کرونا قيمت ماسک بالا رفته و دکتر داروخانه‌ی مادرم نيز قيمت ماسک‌ها را تا حدي بالابرده و مادر من فقط فروشنده هست و مجبورِ به همان قيمتي که دکترشان گفته بفروشد يعني صاحب‌اختیار نيست.

پاسخ: اگر فروش ماسک‌ها باقیمت فعلی منع قانونی نداشته باشد فروش آن اشکالی ندارد.