از سوی مرکز ملی پاسخگویی شعبه خراسان رضوی برگزار شد:
اولین جلسه علمی با موضوع بورس با محوریت پاسخگویی به سوالات شرعی برگزار شد.
بورس - سید عباس دیانت

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام دیانت «سرپرست نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی خراسان رضوی» در این نشست علمی ابعاد مختلف بورس را با رویکرد پاسخ به مسائل شرعی به کارشناسان بخش احکام ارائه کرد.

معنای شرکت و رابطه شرکت سهامی عام با شرکت فقهی، معنا شناسی اصطلاحی بورس، اقسام بورس که شامل اوراق بهادار، کالا و ارز می باشد و کارگزاری بورس از جمله مهمترین عناوین بود که توسط وی طرح و ضمن توضیح و تشریح، احکام شرعی هر یک را بیان کرد.

شایان ذکر است نشست‏های علمی در بخش‏ پشتیبانی علمی مرکز در گروه های قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ، با رویکرد پاسخگویی به طور پیوسته با حضور اساتید مبرز برگزار می‏شود.