در این روزها که بیماری کرونا شیوع دارد، آیا رفتن به میهمانی و منزل دیگران, باعث ضمان است؟

در این روزها که بیماری کرونا شیوع دارد، آیا رفتن به میهمانی و منزل دیگران, باعث ضمان است؟حکم آن چیست؟

پاسخ: درصورتی‌که رفتن به میهمانی و منزل دیگران عامل اصلی انتقال این بیماری به شخص دیگر یا فوت او باشد، باعث ضمان برای انتقال‌دهنده این بیماری خواهد بود.