از سوی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛

رونمایی از اپلیکیشن حجاب

مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از اپلیکیشن حجاب، در پاسخ به پرسش‌های مطرحِ موضوع حجاب رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی، نرم افزار اندروید «حجاب» با امکانات ویژه توسط بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تولید و منتشر شد.
در این نرم افزار به مهمترین شبهات و سؤالات روز جامعه با موضوع حجاب در قالب نوشتار و صوت پاسخ داده شده است از جمله: چرایی حجاب، حجاب تحمیلی و دین زدگی، توهین تفکیک جنسیتی در اماکن عمومی، شهوت مردان و زحمت زنان، رفتارهای اشتباه گشت ارشاد، حجاب اجباری یا الزام قانونی و...
از مزایای مهم این نرم افزار می توان به پادکست ها،کتاب صوتی و امکان اشتراک گذاری متن و همچنین ارسال سؤال کاربران برای دریافت پاسخ اشاره کرد.

پیوستاندازه
دریافت رایگان نرم افزار اندرویدی حجاب تعداد دانلود 2613 14.57 مگابایت

دیدگاه‌ها

مطالب بسیارغنی وتوضیحات جانبی ازمنظرجایگاه معاهدات بین المللی وعرف موجود کامل وبی نقص است,بسیاراززحمات استادان گرانقدر تشکرمیکنم.
باسلام مسله حجاب ازبدوظهوراسلام با بحثهای چالش برانگیز مواجه بوده است,بخصوص برای مردم همیشه یکتاپرست ایران که بگواهی تاریخ هیچگاه بت پرستی نکرده اند وبازبنابرهمین تاریخ ومکشوفههای بدست امده تمامی اشکال وتندیسهای کشف شده تابحال تمامی بانوان غیور وغیرتمند ایرانی میشودبا افتخار اعلام کرد که دارای پوشش مناسب وپوشیده بوده اند,اگردرزمان حال این مسله کمی چالش برانگیز شده صددرصد بخاطر احمال بعضی ازمتصدیان این امور درباره برخورد بعضی عوامل نااگاه به غلط وقبل ازاگاهی دادن کافی وبدون حب وبغض به جامعه بوده والا مردم شریف ونجیب ایران هیچگاه علم مخالفت با دین اسلام رابرنداشته اند وگواهش تمامی محرمها ورمضانها است,پس باید کارفرهنگی درشان بانوان محترم انجام پذیرد که درسطح انان باشد تا باگوش جان دل دهند.