طی جلسه ای برگزار شد؛
طی جلسه ای مدیران مرکز ملی پاسخگویی با عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دیدار و بر آمادگی جهت حمایت از فعالیت های مرکز اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در ابتدای این دیدار حجت الاسلام دکتر اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی» گزارشی از فرایند پاسخگویی به سوالات دینی و شبهات و وجه تمایز مرکز با سایر مجموعه های پاسخگویی ارائه کرد. همچنین گزارشی از چالش‏ها و مشکلات حوزه پاسخگویی در کشور ارائه شد.

در این دیدار حجت الاسلام مهندس حسین میرزایی «عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی» ضمن تشکر از فعالیت های صورت گرفته در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، ضمن استقبال از طرح های پیشنهادی مرکز، آمادگی خود را در حمایت از فعالیت های ابراز داشت.