در صورت نگرانی از کرونا، آیا ثبت‌نام حج برای افرادی که دارای استطاعت مالی و توان بدنی هستند، واجب است؟

در صورت نگرانی از کرونا و نامشخص بودن زمان مهار آن، آیا ثبت‌نام حج برای افرادی که دارای استطاعت مالی و توان بدنی هستند، واجب است؟

پاسخ: ثبت‌نام کسانیکه مستطیع هستند واجب است و صرف نامشخص بودن زمان مهار بیماری کرونا وجوب ثبت‌نام برای حج واجب را ساقط نمی‌کند.