حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

سرگذشت تاریخی مفصل و کاملی از زمان پیامبر تا غیبت امام زمان (ع) در چه کتابی آمده است؟
کتاب «تاریخ تحقیقی اسلام» را که ترجمه « موسوعه التاریخ الاسلامیه » از حجت الاسلام و المسلمین یوسفی غروی است و تا حالا 8 جلدش منتشر شده است، در این زمینه مطالعه بفرمایید. همچنین لیست راهنمای سیر مطالعاتی تاریخ اسلام از تاریخ جاهلیت ، تاریخ عصر نبوی و تاریخ مهدویت را می توانید از معاونت تهذیب حوزه - دفتر امور فرهنگی ترویج با تلفن 37841683 – 25 داشته باشند. دیگر اینکه کتاب منتهی الآمال و کتاب «جلاء العیون» مرحوم مجلسی نسبتا مختصر به این موضوعات پرداخته است.