حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

وجه تسمیه عثمانی ها چیست؟ توسط چه کسانی از بین رفتند؟
عثمانی ها به این دلیل گفته اند که اولین شخصی که از آنها به حکومت رسید عثمان بود ، همان طوریکه عباسیان از نسل عباس بن مطلب بود ولی عباس خودش حکومت نکرد. حدود 650 سال یا دقیقا 643 سال
حکومت کردند( از سال 699 هجری قمری تا 1342 قمری )
نوع کشورهای مستقل امروزی بخشی از سلاطین عثمانی بوده است تنها چهار کشور مستقل بوده است ؛ ایران ، مراکش ، افغانستان و یک کشور دیگر . بقیه جزء قلمرو عثمانی بوده است. بعدها تا شبه جزیره بالکان ، صربستان، کوزوو یعنی قسمت شرقی اروپا یا پشت دروازه های وین پیش رفتند.
جنبش جمعیت ترک یا ترکسیم توسط آتاترک در سال 1922 یا 1924 میلادی ، حدود 100- 80 سال پیش که پایتختشان قسطنطنیه یا استانبول فعلی بود حرکتی را به وجود آوردند و خلافت عثمانی را از هم پاشید و جمهوری ترک بدون دین یا لائیک را تأسیس کرد.
اطلاعات تفصیلی بیشتر را در دایره المعارف ها مدخل عثمان یا عثمانی ها ملاحظه کنید، همچنین کتاب « طبقات سلاطین اسلام » از استانلی لین پُل ترجمه عباس اقبال را مطالعه کنید. که کتاب دسته بندی شده مختصر و مفید از تاریخ سلاطین اسلام تا زمان مولف آن است.