حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

علت دفن شبانه و مخفیانه امیرالمومنین (ع) و عکس العمل مردم کوفه چه بود؟
حسنین (ع) با حضور تعداد کمی از اصحاب نزدیک و محرمان اسرار، شبانه و مخفیانه بدن امیرالمومنین (ع) را دفن کردند و بلافاصله بعد از بازگشت، خطر و نگرانی جسارت و اهانت بنی امیه و خوارج به قبر حضرت (ع) را برای برخی از شیعیان توضیح دادند، مخصوصا خوارج که بسیار انسانهای کجی بودند و حضرت (ع) را بر سر مسئله ی حکمیت کافر می دانستند و مسئله عکس العمل مردم کوفه به این صورت تمام شد.