حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

این سخن امام سجاد (ع) که در جواب سخت ترین مرحله اسارتشان سه مرتبه فرمودند: الشام، چقدر اعتبار دارد، در حالیکه در منابع معتبر نیامده است؟
این جمله به این صورت در مقاتل و منابع معتبر از زبان امام سجاد (ع) نیامده است، ولی اصل قضیه درست است. چون برخورد مردم شام با کوفه متفاوت بود، مردم شام و دمشق شهر را آذین بندی کرده و هلهله و خوشحالی می کردند و اهلبیت را طعنه و زخم زبان می زدند. لذا در شام بسیار سخت گذشته است.