حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

مقبره و مناره منسوب به امیرالمومنین علی (ع) در مزار شریف افغانستان چقدر اعتبار دارد؟
یکی از علماء بزرگ شیعه به نام علی بن ابیطالب در زمان خودش مشکلی را از حاکم حل می کند و چون عالم بزرگی بوده حاکم ترتیب مناظره بین او و علماء اهل سنت را می دهد و او غالب می شود. وقتی از دنیا می رود او بقعه ای بر فراز قبرش می سازد و چون تشابه اسمی با امام اول شیعیان داشته است   به مرور زمان با امیرالمومنین علی (ع) اشتباه شده است.
حاج ملا هاشم خراسانی در کتاب « منتخب التواریخ » در بخش زیارتگاههای مربوط به افغانستان، این مطلب را نقل کرده است.