حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

 شنیده شده بقایای کشتی حضرت نوح در کوههای آرارات است، آیا این قضیه صحت دارد یا نه؟
اینکه بقایای کشتی حضرت نوح در کوههای آرارات هست، بعضی ها آن را گفته اند، ولی با بررسی های علمی ثابت شده است که این قضیه صحت ندارد. در قرآن کریم داریم که: و استوت علی الجودی. این جودی کجاست؟ بعضی گفته اند که این جودی کوههای آرارات است.
با بررسی های علمی که شده است، چنانکه یکی از علمای معاصر به نام سامی بدری، نشست علمی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تشکیل داد، و ایشان از آثار باستانی و علمی استفاده کرده و اثبات می کند  که جودی جایی حوالی کوفه و نجف است، و آن نقطه مرتفع محل فرود کشتی حضرت نوح است. نام کتاب ایشان«النجف مرصی سفینه نوح» می باشد.