حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

کتابهایی که اهل سنت در مورد حضرت مهدی (ع) نوشته اند، را معرفی بفرمایید.
این کتابها فراوان است و به زبان عربی است. آیت الله صافی گلپایگانی کتاب «نوید امن و امان» را در مورد حضرت مهدی (ع) دارد. در صفحه 92  این کتاب 32 کتاب از اهل سنت در این موضوع نام می برد. یکی از آنها کتاب« البرهان فی علامات مهدی آخر الزمان» تالیف عالم شهیر ملا علی متقی، متوفی 975 .
دوم: البیان فی اخبار صاحب الزمان، تالیف علامه گنجی شافعی متوفی 658 .
« عقد الدرر فی اخبار امام المنتظر » تالیف شیخ جمال الدین یوسف دمشقی، که از علمای قرن هفتم بوده است.
« مناقب المهدی » تالیف حافظ ابو نویم اصفهانی ، در قرن پنجم از دنیا رفته است.
« القول المختصر فی علامات المهدی منتظر» تالیف ابن حجر عسقلانی .
« العرف الوردی فی اخبار المهدی» تالیف جلال الدین سیوطی .
شنوندگان محترم میتوانند برای تهیه کتاب « نوید امن و امان» با دفتر آیت الله صافی گلپایگانی تماس بگیرد. یا به سایتشان مراجعه نمایند.