حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

چرا در رابطه با همسر سلمان فارسی و فرزندان آن در تاریخ اشاره ای نشده است؟
در کتابهایی که مربوط به زندگی سلمان فارسی نوشته اند، اسم برده اند که ایشان با همسری از قبیله کنده یمنی تزویج کرد و سه دختر و یک پسر به نام عبدالله داشته است.
کسانی که با منابع عربی آشنا هستند، می توانند به کتاب قاموس الرجال مرحوم تستری، جلد 4 مراجعه کنند. از منابع فارسی هم می توان به کتاب «سلمان نخستین مسلمان ایرانی» صفحه ی 298 از مرحوم الهامی مراجعه کنند.