حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

علت ساخت مسجد ضرار چه بوده و این مسجد در کجا واقع است؟ و چرا پیامبر اسلام(ص) دستور به آتش زدن این مسجد دادند؟
مسجدی که قرآن از آن به عنوان ضرار و محل فتنه یاد می کند، در واقع مسجد نبود، بلکه خانه تیمی بود که منافقین مدینه ساختند. ابتدا محضر رسول الله(ص) آمدند و با بهانه های مختلف که محله و خانه ما به مسجدالنبی دور است و گاهی باران می بارد، گاهی بر اثر بیماری و... نمی توانیم در نماز جماعت شرکت کنیم، لذا اجازه بدهید مسجدی نزدیک محل سکونت خود بنا کنیم. حضرت هم موافقت کردند ولی بعد معلوم شد که تابلوی آن مسجد است و چیزی که درون آن می گذرد ربطی به مسجد ندارد. لذا بعد از بازگشت از جنگ تبوک حضرت دستور دادند آن مسجد را تخریب کنند و امروزه اثری از آن باقی نیست.
مکان آن در یکی از محلات مدینه بوده است.