حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا حضرت مسلم خانواده اش را به کوفه برده است؟
آنچه مسلّم است حضرت مسلم خانواده اش را به کوفه نبردند ، ظاهرا خانواده اش همراه خانواده ی امام حسین (ع) در کربلا حضور داشته است. همراهیان وی در سفر به کوفه دقیقا ثبت شده است.
در مورد اسیر شدن طفلان مسلم دو قول است، یکی اینکه در کوفه اسیر شدند. قول دیگر قول مرحوم شیخ صدوق است که در کتاب امالی می نویسد؛ که دو طفل مسلم از اردوگاه امام حسین (ع) در کربلا اسیر شده است. این قول قرینه بر این است که خانواده مسلم همراه خانواده ی امام حسین (ع) بوده است.