حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

منابعی در مورد زندگی امام حسین (ع) قبل از حادثه ی عاشورا معرفی بفرمایید.
عظمت قیام عاشورا و شهادت جانگداز حضرت (ع) طوری است که زندگی قبلی حضرت (ع) را تحت الشعاع قرار داده است. ایشان امام و برادر و فرزند امام بوده است، در جنگها در کنار امیرالمومنین علی (ع) و در زمان خلفاء حضور داشته است، جوانی داشته است جا دارد که با مرور زندگی ایشان درس بگیریم. به طور اجمال عرض کنیم که حضرت (ع) زندگی روشن و پر افتخار و سرفراز و حماسی داشته است و بخشنده و مورد احترام مردم بوده است. منابعی در این زمینه موجود است، از قبیل؛ کتاب « شخصیت حسین (ع) قبل از عاشورا» از محمد باقر بستان آباد، انتشارات دارالکتب الاسلامیه، تهران، 1380 ، به زبان فارسی است. و کتاب« حیات الامام الحسین (ع)» از مرحوم استاد باقر شریف قرشی، مجموعه ی سه جلدی است. جلد اول آن به زندگی امام حسین (ع) قبل از حادثه ی عاشورا می پردازد. این کتاب به زبان عربی است.