حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

امام حسین (ع) در واقعه کربلا چه معجزاتی داشتند؟
یک معجزه که در جریان حوادث روز عاشورا بود که عبدالله بن حوزه توسط نفرین حضرت به هلاکت رسید. و دو جای دیگر تلاوت قرآن مجید توسط سر بریده ی امام حسین (ع) بعد از شهادتش در کربلا و همچنین در کوفه بود.
جریان معجزه ی اول به این قرار بود که؛ در اوایل روز عاشورا که سپاهیان دو طرف رو در روی هم قرار گرفته بودند، عبدالله بن حوزه از سپاه عمر بن سعد جدا شد و خطاب به حضرت (ع) جسارت کرد، وگفت: ای حسین ای حسین بشارت باد بر تو به آتش دوزخ. حضرت (ع) فرمود: ان اقدم علی رب الرحیم؛ من به دیدار پروردگار مهربان می روم.
حضرت سوال کرد این کیست؟ جواب دادند که این پسر حوزه است، حضرت فرمود: خدایا او را به سوی آتش ببر. بلافاصله اسب این فرد رم کرد، پای چپش به رکاب گیر کرد و پای راستش که آزاد شده بود، توسط مسلم بن عوسجه قطع شد، بعد از آن اسب او را آنقدر کشید و به خار و خاشاک و زمین زد تا کشته شد.