حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در تعزیه خوانی حضور شیر در حمایت از امام حسین(ع) روایت می شود. آیا صحت دارد؟
در بعضی از کتابهای ما این قضیه آمده است، ولی محققین آن را رد می کنند و صحت ندارد.
نوشته اند؛ بعد از شهادت حضرت (ع) شیری در کنار بدن حضرت (ع) حاضر شده و از ترس آن شیر نتوانستند متعرض بدن شوند و اسب بر بدن حضرت (ع) بتازانند ولی این قضیه صحت ندارد و از نظر تاریخی تاختن اسب بر بدن مطهر مسلم و مستند است.
در بحار الانوار جلد 45 صفحه ی 170، مرحوم علامه مجلسی این قضیه را آورده است، اما محقق بحار الانوار در پاورقی این قضیه را رد می کند و قبول ندارد.
در پاورقی «مقتل جامع سیدالشهداء (ع)» به این مسئله پرداخته شده است.