حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا زمین کربلا توسط امام حسین (ع) خریداری شده است؟
اثبات این مسائل خیلی اهمیت ندارد، ولی احتراما عرض می کند که در بعضی از کتابها وارد شده است که زمین آن مناطق را از اهل نینوا و عاضریه به 60 هزار درهم خرید و از اهل آنجا تعهد گرفت که سه روز از زائرانش پذیرایی کنند.
مرحوم حاج میرزا حسین محدث نوری استاد حاج عباس قمی، در مستدرک الوسائل ( کتاب حدیثی) جلد 10 صفحه 321 و جلد 14 صفحه 60 به نقل از کشکول شیخ بهایی این قضیه را نقل می کند. مرحوم نمازی شاهرودی در مستدرک سفینه البحار جلد 8 صفحه 387 این قضیه را نقل می کند. کتاب مستدرک مکمل کتابهای حدیثی است. احادیثی که جا داشته صاحب وسائل یا سفینه البحار بیاورند در مستدرک آمده است.