حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

امام علي (ع) چه مدت بعد از شهادت حضرت زهرا(س)، با چه كسي و از چه طايفه اي ازدواج كردند و حاصل اين ازدواج چه بود؟
امیرالمؤمنین علی(ع) پس از شهادت حضرت زهرا(س) با اولین زنی که ازدواج کرد، اُمامه بنت زینب و نوه دختری رسول خدا(ص) بود.حضرت زهرا(س) خواهر بزرگتری بنام زینب داشت که همسرش پسرخاله­ اش ابوالعاص­ بن­ ربیع نام داشت که اُمامه دختر ایشان بود که این وصیت حضرت زهرا(س) به علی(ع) بود که با دختر خواهرم اُمامه ازدواج کن که نسبت به فرزندانم مهربان خواهد بود. ایشان از قبیله قریش بود و فرزندی از ایشان برای علی(ع) در تاریخ ثبت نشده است.
یکی دیگر از همسران علی(ع) که معروف است، فاطمه کلابیه یا همان ام­ البنین است که حضرت ابوالفضل و سه برادرش از ایشان متولد شده­ اند، بعدها امیرالمؤمنین علی(ع) همسران و کنیزان دیگری هم اختیار کردند که در کتاب­هایی مثل منتهی­ الآمال مرحوم شیخ عباس قمی ذکر شده است.