حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

حارث بن نعمان که بود؟
نام درستش حارثة بن نعمان است ایشان کسی بود که  در ابتدای ازدواج علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، یکی از خانه هایش را در مدینه در اختیار آنها قرار داد. آنها مدتی در منزل او سکونت داشت.
همچنین نقل می کنند که در تفسیر آیه سأل سائل بعذاب واقع، که شخصی به نام حارثة بن نعمان فهری آمد خدمت رسول خدا(ص)و پرسید اینکه  آنچه شما در مورد حضرت علی(ع) گفتید، سخن شماست یا دستور خداست؟ حضرت جواب داد که دستور خداست.  گفت اگر دستور خداست، یک سنگی از آسمان بیاید و مرا هلاک کند، و بعد از آن یک سنگی از آسمان آمد و بر سرش خورد و او را هلاک کرد.
به نظر می رسد که اینها دو نفرند، برای اینکه در قضیه سقوط سنگ حارثة بن نعمان فهری می گوید، که فهری ها از اهل مکه بودند و از مهاجرین و از قریش بوده است، و با اهلبیت(ع) میانه خوبی نداشته است، و بعید است که حارثة بن نعمان انصاری ساکن مدینه باشد.