حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

کتبی در مورد خلفای بعد از پیامبر(ص)مثل بنی عباس و ..... معرفی بفرمایید.
این مقطع از تاریخ اسلام را تاریخ خلفاء می گویند، من چند کتاب در این مورد پیشنهاد می کنم. اگر عربی بلد هستند ، کتاب «تاریخ الخلفاء» از جلال الدین سیوطی است، اگر فارسی بلدند کتاب «تتمه المنتهی» از مرحوم حاج شیخ عباس قمی هست، که مفاتیح الجنان از ایشان معروف است. و همچنین کتاب منتهی الامال، در تاریخ ائمه(ع) تالیف ایشان، در خانه های مومنین هست. و مرحوم قمی برای منتهی الامال ، تتمه ای با نثر روان نوشته نوشته است.
منبع فارسی دیگر، تاریخ الخلفاء از حجت الاسلام و المسلمین رسول جعفریان است ،که جلد دومش درباره ی تاریخ خلفاء می باشد.