حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

زهير بن قين چه ویژگی خاصی داشت که امام زمانش او را دعوت کرد؟
زهیر بن قین، از بزرگان و رئیس قوم و از جایگاه بلندی در میان مردمش برخوردار بوده است، لذا صبح ظهر عاشورا وقتی سپاه عمر سعد آرایش جنگی چیدند، امام حسین(ع) هم سپاهش را ساماندهی کرد، و پرچم جناح راست را به ظهیر بن قین و پرچم چپ را به حبیب بن مظاهر و پرچم غرب را به ابالفضل العباس(ع) سپرد.
در آن زمان پرچم را به هر کسی نمی دادند، و تا پرچم در میدان برافراشته بود، معلوم بود که این سپاه ایستاده است، و لذا به دست افراد شجاع می دادند، و زهیر بن قین از شجاعان بود که پرچم میمنه و جناح راست را به ایشان سپرده بود.