حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

قبل از ورود اسلام به ایران آيا ايرانیان خداپرست بوده اند يا خير؟ لطفا توضیح دهید.
اینکه ایرانیان همیشه خداپرست بوده است این در تخصص تاریخ دانان ایران باستان است و ادعای بزرگی است، که اثبات لازم دارد، چون در طول 2500 سال سلسله های مختلفی آمده است. اما اینکه اسلام کی وارد ایران شد؟ از نظر تاریخی مسلم است که در زمان خلافت عمر بن خطاب، ایران توسط مسلمانان فتح شد. در ابتدای خلافت ابوبکر جنگ های محدودی بود، و ادامه اش در قالب جنگهای قادسیه، همدان و جلولا ، در حوالی سال دوازده و سیزده تا حوالی سال بیست دو، کل ایران فتح شد.