حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا منابع روایی اهل سنت روايت سلام رساندن جابر به امام محمد باقر(ع) را نقل کرده اند ؟
پیامبر(ص)به جابر بن عبدالله انصاری فرمود که تو آنقدر عمر می کنی که از نسل من شخصی را دیدار می کنی که هم نام من و شکافنده ی علوم خواهد بود، سلام مرا به او برسان. جابر آنقدر عمر طولانی کرد که چندین بار امام باقر(ع) را دیدار کرد و سلام رسول خدا(ص)را به او رساند. این قضیه در منابع اهل سنت، از جمله ثبت بن جوزی که عالم حنفی بوده و در بغداد زندگی می کرده است، در تذکره الخواص در فصل مربوط به امام باقر(ع) جریان این سلام را نقل کرده است.