حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد سند تاریخی و محتوای مصحف حضرت زهرا(س) توضیح دهید.
این مصحف اعتبار تاریخی دارد، و از نظر سندی مشکلی ندارد و جزء مسلمات است. حضرت فاطمه زهرا(س) از زنان محدَّثه(با فتح دال) دنیا بوده است، محدَّثه کسی است که به او الهام شود و فرشته با او گفتگو بکند، مثل مادر حضرت موسی، و حضرت مریم و زنانی که قرآن کریم گفتگوی فرشته را با آنان نقل کرده است.
موضوع مصحف حضرت این بوده است که بعد از رحلت پیامبر ( ص)، فرشته نازل می شده است و از حوادثی که بر ذریه ی حضرت زهرا(س) پیش می آمده است، خبر می داده است. حضرت علی(ع) از این مسئله با خبر شد، و مجموع گفتگوی فرشته با حضرت زهرا(س) در مورد حوادث آینده ی ذریه اش، یادداشت کرده است.
علماء تاکید کرده است که آنچه در مصحف حضرت فاطمه(س) رسیده است، از احکام و معارف و حلال و حرام مثل آنچه در قرآن هست، در آن نبوده است، و صرفا اخبار و پیشگویی در مورد حوادث آینده بوده است. این مصحف در کنار مصحف خود خداوند متعال و قرآن مجید نبوده است، و با آن فرق دارد.