حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

ام هانی که بود؟
ام هانی دختر عموی رسول خدا(ص) و خواهر حضرت علی(ع) بوده است. رسول خدا گاهی به خانه ی ام هانی تشریف می برده است. این ام هانی همانی است که پسری به نام جعده بن هوبیره داشته است ، که از یاران مخلص و بسیار با وفا حضرت علی(ع) بوده است، که ماموریت های خطرناکی انجام می داده است. و در راه تحکیم خلافت حضرت به آب و آتیش می زده است.
در تاریخ می نویسند ؛ شبی که رسول خدا از مکه به اراده خداوند متعال   به مسجد الاقصی(اسری) منتقل شد،  از خانه ی ام هانی منتقل شد. قرآن کریم می فرماید: «سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيهُ مِنْ آياتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ» (الإسراء/1)
این انتقال از مکه به مسجد الاقصی می باشد.