حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

بعد از تولد امام زمان(عج)، برای مادر حضرت چه اتفاقی افتاد و تا کی زنده بودند و در کجا به خاک سپرده شدند؟
مرحوم صدوق در کتاب « اکمال الدین» نقل می کند که مادر حضرت مهدی(ع) به امام عسکری(ع) عرض کرد، که دعا کن من پیش از شما از دنیا بروم.  می نویسند ایشان پیش از حضرت عسکری(ع) از دنیا رفت. با توجه به اینکه تولد امام زمان در سال 255 بوده است، و شهادت حضرت امام عسکری(ع) در 260 بوده است، می توان حدس بزنیم که فوت ایشان در این فاصله ی پنج سال بوده است. قبر شریفشون در حرم امامین عسکرین با قبر بانو حکیمه خاتون در سامراء می باشد.