حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا می توانیم بگوییم که مادر امام زمان(عج) و مادر امام سجاد(ع)  که دختران پادشاهان هستند، خواستند که اهلبیت(ع) را به امپراطوری ها وصل کنند؟
چنین احتمالی وجود ندارد، چون گزارشها و روایات این دو تا وصلت در کتابهای شیعه و خود ما در هر دو مورد هست. منتهی ازدواج امام حسین(ع) با دختر پادشاه یزدگرد سوم، محل بحث است. بعضی در مورد اصل قضیه بحث دارند. لذا سخن مخالفان نیست.
از آن طرف بعضی از مخالفان و دشمنان شیعه از این قضیه ی بهره برداری سوء کردند، مخصوصا در مورد بحث ازدواج امام حسین(ع) با دختر پادشاه ایرانی، این را وسیله تهمت به شیعه قرار داده اند، مثلا اصل جانشینی و ولیعهدی را شیعه از طریق این وصلت از دربار ایران گرفته است. شیعه هم ولایت عهدی را در مورد امامان ، از دربار پادشاهی می دانند.
این ارثی بودن امامت و این تفکر را از طریق آشنایی با دربار ایران گرفته اند ،که حرف بی اساسی هست و در جای خودش جواب داده است. تهمت هایی در این مورد زده است، نه اینکه اصل قضیه ساخته ی دیگران باشد.