حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

معراج پيامبر در چه سالي اتفاق افتاد؟ وهابيت معراج را قبول دارند يا نه؟
معراج مشهور در مكه اتفاق افتاده است و در سالش اختلاف است كه پنجم بعثت بوده است يا دهم؟ همچنين اختلاف است كه معراج چند بار رخ داده است؟
اين مساله ربطي به وهابيت ندارد. موارد اختلاف وهابيت با ساير مسلمانان مانند شفاعت و سفر براي زيارت قبور انبيا و نماز خواندن كنار قبور بزرگان دين و بقعه ساختن بر قبر بزرگان دين است. معراج از حوادث مسلم تاريخ اسلام است و هم در كتاب هاي تاريخ اسلام آمده است و هم بالاتر از آن، قرآن مجيد در دو سوره گوشه هايي از آن را بيان مي كند. اول در سوره اسراء و دوم در سوره نجم است.