حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

اگر شهر كوفه، در زمان خليفه دوم ساخته شده است پس چرا در مقدمه كتاب اسرار آل محمد آمده كه سليم در زمان رسول الله در شهر كوفه بدنيا آمد؟ اگر منظور منطقه كوفه است چرا لفظ شهر ذكر شده است؟
اين اشكال درست است و با شواهد تاريخي جور در نمي آيد. اصولا علاوه بر تاريخ هاي عمومي، كتاب هاي متعددي در باره تاريخ كوفه نوشته شده است و همه مورخان نوشته اند كوفه در سال 17 هجري ساخته شده است. از طرف ديگر همه نوشته اند كه سليم بن قيس هلالي از تابعين بوده و جزو صحابه نبوده است؛ يعني زمان رسول خدا متولد نشده بوده و يا محضر پيامبر را درك نكرده است. اين دو مطلب با هم قابل جمع نيست.