حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره خضر نبي توضيح دهيد.
احاديث زيادي درباره ايشان در كتاب هاي ما وارد شده است. مرحوم علامه مجلسي در جلد 13 بحار الانوار كه قصص انبياء را در آن گرد آوري كرده است مطالب مربوط به ايشان را هم آورده است. مرحوم محدث نمازي شيرازي در كتاب مستدرك خود فهرست مفصلي از اخبار مربوط به ايشان را آورده است.
نقل مي كنند كه ايشان معاصر با حضرت موسي (ع) بوده است. كسي كه خداوند متعال به عنوان همراه حضرت موسي نقل مي كند همين فرد بوده است. سه كار عجيب انجام داد و حضرت موسي كه اعتراض كرد دليل آن كارها را براي موسي (ع) تعريف كرد.
نقل مي كنند كه خضر نبي (ع) هنوز زنده است و آن را به عنوان يكي از شاهدان زنده بودن حضرت مهدي (ع) نقل مي كنند.