حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

چرا و چطور و توسط چه كسي چهار تن از ائمه اطهار(ع) در  بقيع و در كنار هم دفن شده اند؟
آن زمان قبرستان مدينه قبرستان بقيع بود و هر كس از كوچك و بزرگ از دنيا مي رفت به آن قبرستان مي بردند و دفن مي كردند. وقتي نگذاشتند امام حسن (ع) در كنار جد بزرگوارشان دفن شوند به قبرستاني كه همگان را در آن جا دفن مي كردند بردند. مشهور است كه قبر فاطمه بنت اسد آن جا است و كنار قبر او به خاك سپردند. ائمه بعدي را نيز در كنار ايشان به خاك سپردند.