حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا شش ماهه بدنيا آمدن امام حسين (ع) درست است و اين اتفاق مفهوم خاصي دارد؟
روايات مربوط به اين موضوع در كتاب هاي ما وجود دارد ولي اگر بپذيريم كه امام حسن (ع) در نيمه رمضان سال سوم هجري بدنيا آمد و امام حسين (ع) در سوم شعبان به دنيا آمد شش ماهه بودن درست در نمي آيد و حدود ده ماه و ده روز مي شود.
بنابراين از يكي از اين ها بايد صرف نظر كنيم. يا بايد بگوييم اين تاريخ ها درست نيست يا اين كه روايت درست نيست. زيرا مشهور است كه امام علي (ع) با حضرت فاطمه (س) در سال دوم ازدواج كردند و تولد فرزندشان به سال سوم كشيده شد. نيمه رمضان سال سوم امام حسن (ع) به دنيا آمد. نه ماه وضع حمل طبيعي است. از بعد از شوال حساب كنيم به جمادي الثاني مي خورد و اگر شعبان بگيريم به نه ماه و ده روز مي رسد.
چون به هر حال شش ماهه بدنيا آمدن امري غير طبيعي است و اثبات آن دليل محكمي مي خواهد و جهت خاصي هم نداشته است بايد براي اثبات آن زحمت بيشتري كشيد.