حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

پيامبر (ص) حكم بن عاص را از مدينه اخراج می كند و به طائف تبعيدش می كند، دليل اين اخراج و تبعيد چيست؟
حكم بن ابي العاص پيامبر اسلام (ص) را اذيت مي كرده است. با توجه به اين كه زمان ضعف مسلمانان در مكه گذشته بود و رسول خدا (ص) پيرواني داشت. او دست از دشمني ايشان بر نمي داشت. مثلا وقتي رسول خدا (ص) راه مي رفت پشت سر ايشان راه مي رفت و از ايشان تقليد مي كرد و اداي ايشان را در مي آورد. يك روز حضرت كه متوجه شد او را نفرين كرد و او دچار رعشه و لرزه شد.
يك روز رسول خدا (ص) با همسرشان نشسته بود و پرده در آويزان بود. يعني معلوم بود نبايد كسي وارد شود. همسر حضرت نيز حجاب نداشتند. حكم بن ابي العاص بدون اجازه و سرزده وارد شد. رسول خدا (ص) ناراحت شد و او را تعقيب كرد و فرمود: كسي نيست كه مرا از دست اين فرد راحت كند. او نيز فرار كرد.
چون اين مساله ادامه داشت حضرت، او و فرزندش را به طائف تبعيد كرد.