حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

ابن عربي كه بوده و شاگردانش چه كساني بوده اند  و چه عقايدي داشته است؟
محي الدين ابن عربي (متولد 560 هجري و متوفاي 608 هجري) در شهر مرسيه منطقه اندلس بدنيا  آمد و در دمشق از دنيا رفت كه در محله صالحيه دمشق مدفون است.
او از بزرگان عرفا و صوفيه در جهان اهل تسنن است كه داراي آثار و كتاب هايي است و معروفترين آن ها دو كتاب «فتوحات مكيه» و «فصوص الحكم» است. شهيد مطهري در كتاب «انسان كامل» آن جايي كه ديدگاه عرفا درباره انسان كامل را مطرح مي كند درباره او ابن عربي مي گويد: ابن عربي كسي است كه عرفان را مدون كرد و شكل داد و منظم كرد.
ابن عربي، موافقان و مخالفاني داشته است و برخي او را از علماي اهل سنت و برخي شيعه مي دانند. من شخصا ايشان را از اهل سنت مي دانم. علاقمندان براي كسب اطلاع بيشتر مي توانند كتاب ابن عربي، نوشته دكتر محسن جهانگيري از انتشارات دانشگاه تهران را مطالعه نمايند.