حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا شهربانوي ايراني همسر امام حسين (ع) بوده است؟ سرنوشت او چه شد؟
اين كه شهربانو دختر يزدگرد سوم پادشاه ايران همسر امام حسين بوده يا نه ؟ شديدا مورد اختلاف است. استبعادات تاريخي دارد ولي رواياتي هم داريم كه اين مساله را اثبات مي كند ولي سندش بايد بررسي شود. اگر كسي بخواهد عميقا اين بحث را پيگيري كند مي تواند به اول كتاب زندگاني علي بن الحسين تاليف مرحوم دكتر سيد جعفر شهيدي مراجعه كند. ايشان در اين كتاب اين مساله را قبول نمي كند و معتقد است مادر امام سجاد ام ولد بوده است و اين كه دختر چه كسي بوده است؟ معلوم نيست. اگر فرضا بر حسب برخي از نقل ها، بپذيريم همسر امام حسين (ع) بوده است در ايام نفاس (زايمان) در مدينه از دنيا رفت و حتما در كربلا حضور نداشته است.