حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

مي گويند حضرت خديجه(س) در شعب ابيطالب فوت كرده است. با توجه به اين كه معراج پيامبر بعد از اين جريان بوده است مساله انعقاد نطفه حضرت زهرا(س) و داستان دادن سيب بهشتي به پيامبر چگونه قابل توجيه است؟
در روايات داريم كه خدا در جريان سفر معراج، سيبي بهشتي به رسول خدا عنايت كرد و رسول خدا بعد از بازگشت، مدتي آميزش نداشتند و پس از آن، سيب را تناول كردند و نطفه حضرت زهرا (ص) از آن جا منعقد شد. در پاسخ به اين سوال بايد گفت كه حضرت خديجه بعد از شعب در سال دهم از دنيا رفت ولي تاريخ معراج مشخص نيست و به شدت مورد اختلاف است. معراج را نيز تكرار شده ذكر كرده اند و اين گونه نبوده كه يك بار رخ  داده باشد.