حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره زندگاني حضرت حمزه و فرزندانش مختصري توضيح دهيد.
حمزه بن عبدالمطلب عموي رسول خدا (ص) ومعروف به شجاعت و حامي مهم ايشان بود كه در جنگ احد به درجه شهادت رسيد. وي بعد از شهادتش ملقب به سيد الشهدا شد. او از زماني كه در مكه مسلمان شد به شدت از پيامبر (ص) حمايت كرد و در جنگ احد نيز شجاعت فوق العاده به خرج داد و به وسيله وحشي با پرتاب نيزه به شهادت رسيد.
تاريخ از ايشان تنها يك دختر را به نام هاي مختلف امامه، اماره و امه الله نقل مي كند كه سرپرستي او را شوهر خاله اش جعفر بن ابيطالب به توصيه پيامبر (ص) بر عهده گرفت. سلمي همسر حمزه داراي سه خواهر بود كه هر كدام همسر افراد برجسته اي در صدر اسلام بودند. سلمي همسر حمزه، لبابه همسر عباس بن عبدالمطلب، ميمونه همسر پيامبر (ص) كه در سفر صلح حديبيه با ايشان ازدواج كرد و اسماء همسر جعفر بن ابيطالب.