حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا اين مطلب صحيح است از اين جهت كه پيامبر(ص) پدر معنوي امام علي (ع) هستند و امام نيز قسيم النار و الجنة هستند كنيه ابوالقاسم گرفته اند؟
تا آن جا كه بنده اطلاع دارم در كتاب هاي ما اين كنيه به مناسبت پسر اول ايشان به نام قاسم بوده وبه همين مناسبت حضرت را ابوالقاسم مي گفته اند كه در اين زمينه مي توان به كتاب اعلام الوري باعلام الهدي علامه طبرسي اشاره كرد. البته اگر اين مطلب صحت داشت بايد كنيه ابوالقسيم مي شد نه ابوالقاسم.