حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

تفاوت ميان شيعيان و علويان كه در تركيه و سوريه مطرح هستند چيست؟
علويان در واقع شيعه هستند؛ اما نه شيعه متشرع كه به فروع دين دقيق باشند و حلال و حرام را مطابق ضوابط آن عمل كنند. وجه بارزشان اين است كه به شدت به امام علي (ع) علاقه دارند؛ هم محب علي(ع) هستند و هم محب اهل بيت(ع). در دليل دوري آن ها از آموزش ديني شيعه گفته مي شود كه به دلايل سياسي دور از شهرها و غالبا در كوهستانها زندگي مي كرده اند و فاقد مبلغ بوده اند.