حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

محل دفن حضرت موسي (ع) كجاست و آيا مشخص است؟
قضيه فوت حضرت موسي (ع) و دفن ايشان را مرحوم علامه مجلسي در جلد سيزدهم بحار الانوار كه اختصاص به قصص انبياء دارد آورده است. آن جا مطلبي آورده كه ترجمه آن اين است: روزي حضرت موسي(ع)، يوشع بن نون وصي خود را طلبيد و وصيت هاي خود را به او گفت و به تنهايي از نزد قوم خود رفت و غايب شد. در راه مردي را ديد كه مشغول كندن قبر است. نزد او رفت و گفت: آيا مي خواهي تو را كمك كنم؟ گفت: باشد. موسي (ع) او را كمك كرد. وقتي كار تمام شد، موسي (ع) در ميان قبر شد و در آن خوابيد تا ببيند اندازه لحد قبر درست است يا نه. در همان لحظه، خداوند پرده را از جلوي چشمان او برداشت و مقام خود را در بهشت ديد. عرض كرد: خدايا روحم را بسويت ببر. همان لحظه عزرائيل روح او را قبض كرد و همان قبر را مدفن او قرار داد و آن قبر را پوشانيد. آن مرد قبر كن، همان عزرائيل بود.
كسي از محل قبر او مطلع نشد و در بعضي از روايات آمده كه در كوه طور بوده است و هم اكنون قبري از ايشان مشخص نيست.